Haberler

Şehit Polis Çetin Sarıkaya, Elmadağ'da Toprağa Verildi

İSTANBUL Beşiktaş'taki Vodafone Arena Stadı yanında teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polislerden 29 yaşındaki Çetin Sarıkaya'nın cenazesi, Ankara'nın Elmadağ İlçesi'nde kılınan cenaze namazından sonra Elmadağ Şehitliği'nde toprağa verildi.

İSTANBUL Beşiktaş'taki Vodafone Arena Stadı yanında teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polislerden 29 yaşındaki Çetin Sarıkaya'nın cenazesi, Ankara'nın Elmadağ İlçesi'nde kılınan cenaze namazından sonra Elmadağ Şehitliği'nde toprağa verildi. Şehidin annesi İnci Sarıkaya oğlunun cenazesinde "Seni bu hale getirenler kahrolsun" dedi.

İstanbul'da hain terör saldırısında, çevik kuvvette şoför olarak görevli henüz 8 aylık polis memuru, bekar, Çetin Sarıkaya'nın cenazesi Sungurlu Camii morguna getirildi. Şehidin Kurtuluş Mahallesi, Kerse Sokak'ta 2 katlı 6 numarada oturan ailesinin evinde ise gözyaşı döküldü. Memur babası Adem 1997 yılında vefat eden şehit Çetin Sarıkaya'nın annesi 55 yaşındaki İnci Sarıkaya, oğlunun tabutunun başında göz yaşı döktü. Anne Sarıkaya, "Seni bu hale getirenler kahrolsun" derken, evli olan ablası ise şehit kardeşinin tabutuna yaklaşırken baygınlık geçirip yere yığıldı. Şehidin ablasına sağlık ekipleri müdahalede bulundu.

Şehit polis Çetin Sarıkaya'nın cenazesine ailesi, milletvekilleri, yakınları, meslektaşları, askeri yetkililerle vatandaşlar katıldı. Şehidin cenazesi, Kurtuluş Mahallesi'ndeki Sungurlu Camii'nde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazından sonra helallik alındı, polislerin omuzunda cenaze aracına konuldu. Şehit polis memuru Çetin Sarıkaya, Elmadağ Şehitliği'nde toprağa verildi.

Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi Bölümü'nden 4 yıl önce mezun olan polis memuru Çetin Sarıkaya, atanamadığı için çok sevdiği mesleğini yapma imkanı bulamadı. Şehit Sarıkaya'nın ilk görev yeri İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çevik Kuvvet biriminde henüz 8 aylık polis memuru ve şoför olarak görev yapıyordu. Polis memuru Çetin Sarıkaya, 4 kardeşin 3'üncüsü olduğu, en küçük kardeşinin Muğla'da Jandarma Uzman Çavuş olarak görev yaparken, büyük kardeşi ablasının evlendiği, ailesinin üçüncü çocuğu olan diğer kardeşi ise Elmadağ'da minibüs şoförlüğü yaptığı belirtildi. Bombalı saldırının olduğu Cumartesi günü izinli olan şehit polis Çetin Sarıkaya'nın Beşiktaş-Bursaspor maçı nedeniyle göreve çağrıldığı ifade edildi.

- Elmadağankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sarıkaya Beşiktaş Elmadağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi?
title