Haberler

Şehit Polis Amiri Memleketine Uğurlandı

Van’da, görev sırasında kendisine bir aracın çarpması sonucu şehit olan Edremit İlçe Emniyet Amiri Namık Kemal Önder, düzenlenen törenle memleketine uğurlandı.

Van'da, görev sırasında kendisine bir aracın çarpması sonucu şehit olan Edremit İlçe Emniyet Amiri Namık Kemal Önder, düzenlenen törenle memleketine uğurlandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Edremit ilçesinin Süphan mahallesinde meydana geldi. Cizre'de yaşananları protesto için mahalle yolunu trafiğe kapatıp slogan atan bir gruba müdahale için ekiple olay yerine giden Edremit İlçe Emniyet Amiri Namık Kemal Önder, yoldan karşıya geçmeye çalıştığı sıra bir otomobilin çarpmasıyla ağır yaralandı. Önder, kaldırıldığı Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit oldu. Şehit Emniyet Amiri Namık Kemal Önder için Van Helikopter Filo Komutanlığında tören düzenlendi. Törene Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, Van Valisi İbrahim Taşyapan, şehidin eşi Semra Önder, oğlu Abdussamet Önder, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı. Şehit Önder, okunan duaların ardından askeri uçakla memleketi Tokat'a uğurlandı. Eşi ve oğlu aynı uçakta kendisiyle birlikte gitti. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Namık Kemal Edremit Cizre Politika Güncel Haberler

title