Haberler

Şehit Polis Akyol 23 Ağustos İçin Düğün Davetiyesi Bastırmıştı (2)

Taziye ÇADIRI KURULDU Silopi İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin kurduğu mayınlı tuzağın patlaması sonucu şehit olan şehit olan 4 polis memurundan 22 yaşındaki Savaş Akyol'un Ankara Sincan'da oturan ailesine acı haberi İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri verdi.

Taziye ÇADIRI KURULDU

Silopi İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin kurduğu mayınlı tuzağın patlaması sonucu şehit olan şehit olan 4 polis memurundan 22 yaşındaki Savaş Akyol'un Ankara Sincan'da oturan ailesine acı haberi İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri verdi. Belediye ekipleri tarafından şehidin evinin önüne taziye çadırı kurulurken, çevredeki binalara Türk Bayrağı asıldı. Şehit polisin meslektaşları da eve akın etti.

NİKAHLARI KIYILMIŞ

Baba Doğan Akyol kameralara konuşmazken, şehidin dayısı Uğur Başer, şöyle dedi:

"15 gün sonra düğünü olacaktı. Yapanları Allaha havale ediyorum. Hiç sevinmesinler. Bir Savaş öldü ama, merak etmesinler çok daha savaşlar var ailemizde. Hiç sevinmesinler, gözyaşlarımız düğünü olacağı içindi. Allahın şahadetine erdi, mekanı cennet olsun."

Şehidin resmi nikah yapılan ve düğünü bekleyen eşi Fatmanur Akyol ise polislerin kollarında güçlükle durabildi. Polis memuru Akyol'un düğün davetiyelerinin de dağıtıldığı belirtildi. Şehidin Yozgat'ın Şefaatli İlçesi'nde defnedileceği bildirildi. - Kurulurken

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sincan Silopi Politika Güncel Haberler

title