Haberler

Şehit Polis Adem Serin Gaziantep'te Defnedildi

İSTANBUL'da düzenlenen terör saldırılarında şehit olan polis memuru 24 yaşındaki Adem Serin'in cenazesi, memleketi Gaziantep'te gözyaşları arasında toprağa verildi.

İSTANBUL'da düzenlenen terör saldırılarında şehit olan polis memuru 24 yaşındaki Adem Serin'in cenazesi, memleketi Gaziantep'te gözyaşları arasında toprağa verildi. Şehidin polis kıyafeti giyen 6 yaşındaki kardeşi Ahmet Serin, ağabeyini asker selamıyla son yolculuğuna uğurladı.

Şehit polis memuru Adem Serin için öğle vakti Baheaddin Nakıboğlu Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Vali Ali Yerlikaya, milletvekilleri Abdülhamit Gül, Nejat Koçer, Abdülkadir Yüksel ve Mehmet Gökdağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, polisler, askerler, şehidin ailesi ile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Beş kardeşin en büyüğü olan şehit polisin cenazesi, polislerin omzunda camiye getirilirken dedesi Ali Yılmaz da tabuta omuz verip bir süre taşıdı. Törende şehit oğlunun Türk bayrağıyla örtülü tabutunun başına gelen İsminur Serin, "Bir oğlum öldü, biri daha yetişiyor. Kimseye teslim etmeyiz bu ülkeyi. Bir Adem'im gitti, bir Adem'im daha geliyor. Ağlamıyorum oğlum dik duruyorum. Köpeklere meydan vermeyiz, şehidim ölmez. Kendileri ateşlerde yansın. Sabır ver Allah'ım sabır, bütün ölenler bizim evladımız. Allah'a emanet ol şehidim" diyerek ağıt yaktı.

ŞİMŞEK: ŞEHİTLER ÖLMEZ, TOPRAKLAR BÖLÜNMEZ

Törende konuşan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, terör örgütünün Türkiye'nin çevresiyle olan ilgisini koparmaya çalıştığını kaydederek, "Terör örgütleri Türkiye'yi zor duruma sokmak için işbirliği yapıyor. Türkiye hep birlikte mücadele vermeye hazırdır. Şehitler ölmez, topraklar bölünmez. Bunlar hak ettikleri cezanın en alasını alacaklar en ufak bir tereddüt olmasın" dedi.

AĞABEYİNİ ASKER SELAMIYLA UĞURLADI

Törende şehidin kız kardeşleri Emine, Tuğba ve Gülnaz Serin ağabeylerinin polis kıyafetlerini giyerek katıldı. Tabut başında gözyaşı döken Serin kardeşlerden 6 yaşındaki Ahmet Serin, tabut başında asker selamı verdi. Şehidin anneannesi Zekiye Yılmaz da, torununu son yolculuğuna uğurlarken, "Dik duruyoruz yavrum, cennete uğurluyoruz seni, bütün şehitler benim oğlum, hepsinin mekanı cennet olsun" diyerek gözyaşı döktü.

Bekar ve 4 yıldır İstanbul'da olduğu belirtilen şehit polis Adem Serin'in cenazesi, kıldırılan cenaze namazının ardından polislerin omzunda cenaze aracına taşındı ve Asri Mezarlıktaki şehitlikte gözyaşlarıyla defnedildi.

- Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Şimşek Gaziantep İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title