Haberler

Şehit Piyade Yüzbaşı Yiğitcan Çiğa'nın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Piyade Yüzbaşı Yigitcan Ciğa'nın 2015 yılında TSK'nın yeni teçhizatlarını tanıtırken görüntülenmişti.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Piyade Yüzbaşı Yigitcan Ciğa'nın, bir yıl önce Kayseri 1. Komando Tugayı'nda gerçekleştirilen programdaki görüntüleri ortaya çıktı.

YENİ TEÇHİZATLARI TANITMIŞTI

Kayseri 1. Komando Tugay Komutanlığı'ndan geçici görevle gittiği Sur'da dün teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Yüzbaşı Yigitcan Ciğa'nın, Türk Silahlı Kuvvetleri envanterine yeni giren teçhizatların tanıtımı için 20 Ocak 2015'te 1. Komando Tugayı Komutanlığı'nda düzenlenen bir programa kar kamuflajıyla katıldığı öğrenildi.

Ciğa'nın, programdaki görüntülerde basın mensuplarına uzaktan kumandalı bomba imha aracının tanıtımını yaptığı görülüyor.

2,5 AYLIK KIZI BABASIZ KALDI

Anne ve babası Mersin'de, eşi ve 2,5 ay önce dünyaya gelen kızı ise Kayseri'de yaşayan şehit Ciğa'nın cenazesi, Diyarbakır'daki törenin ardından memleketine gönderilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Kayseri Güncel Haberler

title