Haberler

Şehit Piyade Uzman Onbaşı Erdal İçin Tören

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehit için düzenlenen tören Şehidin Türk bayrağına sarılı tabutunun askerlerin omzunda getirilmesi Törenin başlaması 2. Komando Tabur Komutanı Piyade Kurmay Yarbay Bülent Özen'in konuşması Şehidin tabutunun cenaze nakil aracına götürülmesi Muş'taki terör saldırısı Varto'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Erdal'ın cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketine uğurlandı Muş'un Varto ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik operasyonda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Bekir Anıl Erdal için tören düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehit için düzenlenen tören

Şehidin Türk bayrağına sarılı tabutunun askerlerin omzunda getirilmesi

Törenin başlaması

2. Komando Tabur Komutanı Piyade Kurmay Yarbay Bülent Özen'in konuşması

Şehidin tabutunun cenaze nakil aracına götürülmesi Muş'taki terör saldırısı

Varto'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Erdal'ın cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketine uğurlandı

Muş'un Varto ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik operasyonda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Bekir Anıl Erdal için tören düzenlendi.

Muş 49. Piyade Tugay Komutan Yardımcılığında düzenlenen törende şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı getirilerek, öz geçmişi okundu.

2. Komando Tabur Komutanı Piyade Kurmay Yarbay Bülent Özen, törende yaptığı konuşmada, son dönemde bölücü terör örgütünün huzur ve güven ortamını bozmaya ve halk üzerinde korku yaratmaya yönelik olarak yöntemlerini ve hedeflerini değiştirdiğini anlattı.

"Personelimize kahpe sinsice saldırarak vatandaşımızın can ve mal güvenliğini tehdit ederek eylemlerini arttırma gayretine girmiştir." diyen Özen, "Türk Silahlı Kuvvetleri olarak bölücü terör örgütünün amaçlarına ulaşmasını engellemek ve kanun hakimiyetini sağlamak maksadıyla görevimize artan bir inanç, azim ve kararlılıkla devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Şehit Erdal'ın naaşı İl Müftüsü Alettin Bozkurt'un okuduğu duanın ardından askerlerin omuzlarında cenaze aracına taşındı.

Muş Havaalanına götürülen şehidin cenazesi, askeri uçakla memleketi Samsun'a uğurlandı.

Törene, Vali Seddar Yavuz, İl Jandarma Komutanı Pilot Kurmay Albay Osman Nuri Çevik, Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay İsmail Işık, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Ebubekir Şahin, Belediye Başkanı Feyat Asya, AK Parti İl Başkanı Namık Ergün, askeri erkan ve diğer protokol üyeleri de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Varto Muş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
title