Haberler

Şehit Piyade Uzman Çavuş Burak Saraçlı'nın Cenazesi Zonguldak Havalimanı'na Getirildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-Şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Burak Saraçlı'nın cenazesinin askeri uçakla Zonguldak Havalimanı'na getirilmesi

-Annesi ve kardeşinden detaylar

Şırnak'taki terör saldırısı

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Burak Saraçlı'nın cenazesi askeri uçakla Zonguldak Havalimanı'na getirildi

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Burak Saraçlı'nın (25) cenazesi memleketi Zonguldak'a getirildi.

Askeri uçakla Zonguldak Havalimanı'na getirilen şehidin naaşını babası Kamil, annesi Fatma Saraçlı'nın yanı sıra yakınları, Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Haluk Selvi, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, belediye başkanları ve askeri personel karşılandı.

Burada Kuran-ı Kerim okunmasının ardından şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu, askerler tarafından cenaze aracına taşındı. Bu sırada şehidin yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Şehidin annesi Fatma Saraçlı, "Sözün bu muydu, iki ay sonra gelecektin. Ben seni güle güle yolladım. Benim kıymetli yavrum." diye ağıt yaktı. Şehidin ağabeyi Fatih Saraçlı ise kardeşinin fotoğrafına sarılarak, "Benim kardeşim burada" dedi.

Şehidin cenazesi, konvoy eşliğinde Gökçebey Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Şırnak'ın Gazi Paşa Mahallesi'nde teröristler tarafından açılan ateş sonucu Uzman Çavuş Burak Saraçlı ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Zonguldak Şırnak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları!
title