Haberler

Şehit Ömer Halisdemir'i Kafasına Kazıttı

Güncelleme:

Antalya'nın Demre ilçesinde yaşayan Hasan Cüce, 15 Temmuz kahramanlarından şehit Ömer Halisdemir'in resmini kuaföre giderek kafasına kazıttı.

Antalya'nın Demre ilçesinde yaşayan Hasan Cüce, 15 Temmuz kahramanlarından şehit Ömer Halisdemir'in resmini kuaföre giderek kafasına kazıttı.

Demre'de şoförlük yapan 25 yaşındaki Hasan Cüce, kuaföre giderek 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişiminde Özel Kuvvetler Komutanlığı'nı ele geçirmeye çalışan cuntacı Tuğgeneral Semih Terzi'yi vurarak darbenin başarıya ulaşmasını engelleyen demokrasi kahramanı şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in resmini kafasına kazıtmak istediğini söyledi.

"ÜZÜNTÜSÜNÜ HALEN YAŞIYORUM"

Darbeyi engellediği için ona büyük bir saygı duyduğunu dile getiren Hasan Cüce, "Şehitlerimizin üzüntüsünü halen yaşıyorum. Hepsi kalbimizde. Ancak ben başıma da kazımak istedim. Çünkü o benim kahramanım" dedi.

"KALBİME ZİHNİME YAZILDI"

Türk gençliği olarak vatanın, milletin birliği ve bütünlüğü için Ömer Halisdemir gibi şehit olmaya her zaman hazır olduklarınıdile getiren Cüce, "Bu resim benim zihnime, kalbime iyice yazıldı. Çünkü Ömer Halisdemir Komutanım darbenin önüne geçti, felaketin önüne geçti" diye konuştu.

"YAPTIĞIM EN ZOR TIRAŞ OLDU"

Hasan Cüce'nin bu isteği karşısında önce epey şaşırdığını söyleyen Kuaför Süleyman Tokgöz, şuana kadar yapmış olduğu saç tıraşlarından daha çok zorlandığını ifade etti. Resim belirginleştikçe duygulandığını belirten Tokgöz, "Büyük bir şehit, büyük bir kahramanın resmini saç modelinde yaparken çok zorlandım. Çünkü resim belirginleştikçe gözlerimden yaşlar gelmeye başlıyordu" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya Demre Politika Güncel Haberler

title