Haberler

Şehit Olmadan 1 Gün Önce Rüyasında Peygamber Efendimizi Görmüş

Trabzon’un Maçka ilçesinde yolda uygulama yapan polis ekibine teröristler tarafından açılan ateş sonucu şehit düşen çevik kuvvet polisi İbrahim Akın’ın arkadaşı, şehit polisin 1 gün önce rüyasında Peygamber Efendimizi gördüğünü söyledi.

Trabzon'un Maçka ilçesinde yolda uygulama yapan polis ekibine teröristler tarafından açılan ateş sonucu şehit düşen çevik kuvvet polisi İbrahim Akın'ın arkadaşı, şehit polisin 1 gün önce rüyasında Peygamber Efendimizi gördüğünü söyledi.

Trabzon'un Maçka ilçesinde düşen çevik kuvvet polisi İbrahim Akın, merkez Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesi'ndeki baba ocağına getirildi. Burada büyük bir kalabalığın karşıladığı şehit polis için dualar edildi. Babası Fuat Akın, tabutun başından ayrılmazken, mahallede teröre lanet yağdı.

Şehit İbrahim Akın'ın Trabzon'un Tosya ilçesindeki çok samimi arkadaşı kalabalığa seslenerek, "Ben Trabzon Tosyalıyım. İbrahim benim canım ve ciğerim. Onunla birlikte 1 yılı aşkın süredir bir muhabbetimiz ve sevgimiz var. Bizzat özkardeşimden daha ileridir. Beraber Umre yolculuğu yaptık, bir tabağı paylaştık" dedi.

İbrahim ile şehadete ermeden bir gün önce bir Allah dostunun kabrini ziyaret ettiklerini ifade eden arkadaşı, "Oradan geldiğimiz akşam beraber kaldık. Sabah namazını beraber eda ettik. İbrahim daha sonra bana gördüğü rüyasını anlattı. Rüyasında, "Beraber ihramlı bir şekilde Beytullah'ta tavaf ediyoruz. Tavafımız bitiyor, Allah Resulü (sallallahu aleyhi ve sellem) Kabe'nin içerisinden çıkıp, elimden tutarak bir nehrin aşkın şekilde alıp götürüyor" dedi. Ben de, "İbrahim şehadete ereceksin" dedim. Daha sonra bir hocamızla istişare yaptık. İbrahim firdevs cennetine uçmuştur. Allah'ın hakiki manasında şehadet mertebesine ermiştir. Yüce mevlam ona kalkan ve uzanan elleri kırsın" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karapınar Trabzon Maçka Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title