Haberler

Şehit Oğlundan Acı Feryat, "Baba, Bırakma Beni Baba"

Şehit oğlundan acı feryat, "Baba, bırakma beni baba" Hatay'da polis uygulama noktasına düzenlenen terör saldırısının ardından çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Hayrettin Mennan gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı Şehidin 13 yaşındaki oğlu Turan Mennan'ın babasının tabutuna...

Şehit oğlundan acı feryat, "Baba, bırakma beni baba"

Hatay'da polis uygulama noktasına düzenlenen terör saldırısının ardından çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Hayrettin Mennan gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı

Şehidin 13 yaşındaki oğlu Turan Mennan'ın babasının tabutuna sarılarak "Baba, bırakma beni baba" diyerek gözyaşı dökmesi herkesi ağlattı

OSMANİYE - Hatay'da polis uygulama noktasına düzenlenen terör saldırısında şehit olan polis memuru Hayrettin Mennan gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Sökmen Yerleşkesi yakınlarında bulunan ve kente girişi yapan araçların kontrolünü yapan polis ekiplerine düzenlenen silahlı saldırı sonrası çıkan çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesinde şehit olan Hayrettin Mennan için Hasanbeyli ilçesi Kalecik Köyü Camiinde tören düzenlendi. Cenaze törenine Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, İçişleri Bakan Yardımcısı Sabahattin Öztürk, Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Osmaniye milletvekilleri Suat Önal, Mücahit Durmuşoğlu, MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana Emniyet Müdürü Osman Ak, belediye başkanları, kurum müdürleri, STK temsilcileri, şehit yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidin eşi Selver Mennan, törene sedye ile getirildi. Şehidin oğlu Turan Mennan ise Babasının tabutuna sarılarak "Baba, bırakma beni baba" diyerek bir süre gözyaşı döktü. Şehidin kardeşi Hayati Mennan ise kardeşinin tabutuna sarılarak ağladı. Daha sonra abisinin yarım kalan görevinin tamamlamak istediğini söyledi.

Evli ve 1 çocuk babası olan şehidin naaşı Osmaniye Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu'nun kıldırdığı cenaze namazının ardından defnedilmek üzere köy mezarlığına götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Üniversitesi Osmaniye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title