Haberler

Şehit Mustafa Özdemir", Seyir Terası Açıldı

Bozüyük Belediyesi tarafından yaptırılan "Şehit Mustafa Özdemir", seyir terası düzenlenen törenle açıldı.

Bozüyük Belediyesi tarafından yaptırılan "Şehit Mustafa Özdemir", seyir terası düzenlenen törenle açıldı.

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Yediler Mahallesi'ndeki açılışta, kentin buradan başka güzel göründüğünü ifade ederek, belediyenin sentetik saha ve Mahalle Konakları gibi bir çok projeyi hayata geçirdiğini söyledi.

Bir ve beraber oldukça bir çok projenin hayata geçeceğini belirten Eldemir, "Yaşanan terör hadiselerinden hiçbir hemşerimizin endişe duymamasını istiyorum. Ülkemiz ve milletimiz güçlüdür. Memleketimize, milletimize ve devletimize düşmanca bakan, namlu doğrultan herkesin kökü kazınacaktır. Hiç şüpheniz olmasın" dedi.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı da Bozüyüklü şehidin adını yaşatmak, ona ve diğer tüm şehitlere duyulan sevgi ve saygıyı göstermek amacıyla terasın adını "Şehit Mustafa Özdemir" adını verdiklerini kaydetti.

Açılışa, Kaymakam Köksal Şakalar, Garnizon Komutanı Binbaşı Alper Koç, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, İlçe Belediye Başkanları, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu ve muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Özdemir Ak Parti Bilecik Bozüyük Yerel Haberler

title