Haberler

Şehidin Kız Arkadaşı Uğurlanana Kadar Kapıdan Ayrılmadı

Güncelleme:

Operasyonların devam ettiği Şırnak'ta teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan polis memuru Murat Bilgin'in kız arkadaşı cenaze morgdan alınıncaya kadar kapıda bekledi.

Şırnak'ın İdil İlçesi'nde zırhlı aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen polislerden 23 yaşındaki Mahmut Bilgin'in cenazesi, Ankara'nın Beypazarı İlçesi'ne getirildi.

SEVGİLİSİ MORG KAPISINDAN AYRILMADI

Beypazarı Devlet Hastanesi'ne getirilen Mahmut Bilgin'in cenazesi hastane morguna konuldu. Morgun kapısına ise Türk bayrakları asıldı. Mahmut Bilgin'in kız arkadaşı ise Bilgin'in cenazesinin konulduğu morgun kapısından biran olsun ayrılmayarak bekledi. Şehit töreni için Beypazarı'nda çeşitli okullarda öğrenim gören öğrenciler, Beypazarı Devlet Hastanesi önüne kadar yürüyerek burada toplandı. Bazı öğrencilerin okula gitmeyip ellerindeki Türk bayraklarıyla hastane önüne geldikleri görüldü.


UĞURLANDI

Şehit polis Bilgin için Beypazarı Fatih Camii'nde ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze namazı sırasında şehit polisin tabutunun üzerine Trabzon forması konuldu. Şehit polisin babası Yusuf Bilgin, cenazeye polis üniforması ile katıldı. Cenazeye, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, eski Başbakan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Emrullah İşler ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

title