Haberler

Şehit Madencinin Çocuğunda 1 Yıl Sonra Babasına Duygu Dolu Mektup

Güncelleme:

Soma faciasında hayatını kaybeden madencinin çocuğu cennete mektup yazdı. Küçük çocuğun mektupta yazdıkları adeta yürekleri dağladı.

Soma'da hayatını kaybeden madencinin çocuğunun, facianın yıldönümünde babasına yazdığı mektrup, yürekleri dağladı.

MEKTUBU BABASININ BAŞUCUNA BIRAKTI

Soma'da 301 madencinin hayatını kaybettiği facianın birinci yıldönümünde, acı, öfke ve özlem birbirine karıştı. Kaybettikleri yakınlarının mezarı başında gözyaşı döken aileler yürekleri yakarken, en acı sözleri ise hayatını kaybeden bir madencinin kızı, babasının mezarı başına bıraktığı mektuba yazdı.

"SENİ ÇOK ÖZLEDİK"

Mektubuna "13 Mayıs'ta içimiz yandı ama hala çok üzgünüm babacığım" diye başlayan küçük çocuk, "Seni çok özledik. 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı sensiz geçirdiğim için çok üzgünüm" yazdı.

Adalete olan inancını da mektubuna yansıtan çocuk, "Cezalılar cezalarını çekecekler, içinde hiç kuşku kalmasın" diyerek, babasına seslendi.

"CENETTE BİZİ BEKLE BABACIĞIM"

Küçük çocuğun mektubunu bitirdiği, "Cennette mutlu bir şekilde bizi bekle babacığım. Ben pilot olacağım, senin yüzünü kara çıkarmayacağım" sözleri ise yürekleri dağladı.

İşte o mektup:

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Soma Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title