Haberler

Şehit Köy Korucusu Toprağa Verildi

Muş’ta teröristlerin jandarma karakolunda roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırısında şehit olan Salih Erden düzenlenen törenle toprağa verildi.

Muş'ta teröristlerin jandarma karakolunda roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırısında şehit olan Salih Erden düzenlenen törenle toprağa verildi.

Merkeze bağlı Kızılağaç Beldesi Jandarma Karakolu'na yapılan saldırı sonucu şehit olan Geçici Köy Korucusu (GKK) Salih Erdem için tören düzenlendi.

Tepe Bağı Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası şehit köy korucusunun naaşı Muratpaşa Mezarlığı'na getirildi. Burada yapılan defin edilen şehit GKK Salih Erdem'in cenaze törenine Vali Seddar Yavuz, Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay İsmail Işık, Belediye Başkanı Feyat Asya, Vali Yardımcısı Ercan Öter, İl Emniyet Müdürü Ahmet Cemal Çalışkan, İl Jandarma Alay Komutanı Pilot Kurmay Albay Osman Nuri Çevik, kamu kurum amirleri ve çok sayıda kişi ile şehidin yakınları katıldı.

Şehit Salih Erden'in ailesi defin işlemlerinden sonra taziyeleri kabul etti. Şehidin çocuklarıyla yakından ilgilenen Vali Seddar Yavuz, başsağlığı dileklerinde bulundu. Öte yandan Kızılağaç Beldesi'nde şehit Salih Erden için taziye kurulacağı belirtildi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Salih Erdem Kızılağaç Muş Güncel Haberler

title