Haberler

Şehit Komiser Ahmet Çamur'un Cenazesi Trabzon'a Getirildi

Güncelleme:

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde çıkan çatışmada şehit düşen komiser Ahmet Çamur'un cenazesi, Van'dan Trabzon'a getirildi.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde dün akşam saatlerinde Şemdinli-Yüksekova karayolunu iş makineleri ile kapatmaya çalışan PKK'lılara müdahale etmek için gittiği görevde uzun namlulu silahlar ve roketatarla terör örgütü mensuplarının düzenlediği saldırıda şehit düşen komiser Ahmet Çamur'un cenazesi bugün öğle saatlerinde Van'dan Trabzon'a getirildi.

Van'da yapılan töreninden ardından Türk Hava Kuvvetleri'ne ait uçakla cenazesi Trabzon Havalimanı'na getirilen Ahmet Çamur'un naaşını İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal ile çok sayıda polis ve askeri görevli karşıladı. Aynı uçakla birlikte Trabzon'a gelen şehit eşi hakim Gökçen Çamur ile kızları Elanur (11), Begüm (7) ve Tuğçe Çamur (3) cenaze için Trabzon'un Çaykara ilçesine hareket ettiler.Çamur'un cenazesi ikindi namazının ardından Çaykara ilçesi Soğanlı Mahallesi'nde toprağa verilecek. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şemdinli Hakkari Trabzon Politika Güncel Haberler

title