Haberler

Şehit Komando Er Salgar'ın Evinde Büyük Acı

Şırnak'ta Terör Örgütü Tarafından Yapılan Saldırıda Şehit Olan Askerlerden Kars Doğumlu Komando Er Turgay Salgar'ın Cumhuriyet Köyündeki Evinde Büyük Acı Yaşanıyor.

Şırnak'ta terör örgütü tarafından yapılan saldırıda şehit olan askerlerden Kars doğumlu Komando Er Turgay Salgar'ın Cumhuriyet köyündeki evinde büyük acı yaşanıyor.

Şırnak'ın Gabar Dağı bölgesinde görev yapan askeri birliğe, Geçit Boğazı civarında teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan Komando Er Salgar'ın acı haberi baba ocağına ulaştı.

Şehit Komando Er Salgar'ın Kars'ın Cumhuriyet köyündeki evinde ağıtlar yükselirken, 3 kardeşin en büyüğü olan ve terhisine 5 ay kaldığı öğrenilen şehit erin yakınları sinir krizi geçirdi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Salgar da yeğeninin şehit olduğu haberi üzerine yakınlarıyla birlikte köye geldi.

Çok sayıda vatandaşın gittiği Cumhuriyet köyünde baygınlık geçirenler ambulanslarla hastaneye taşıdı.

Köydeki askerler, şehit yakınlarını teselli etmeye çalıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title