Haberler

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı

Güncelleme:

Mardin'in Derik Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Fatih Safitürk önceki gün düzenlenen bombalı saldırı sonucu ağır yaralanmış tedavi gördüğü Gaziantep'teki hastenede dün sabah şehit düşmüştü. Dün gece naaşı memleketi Sakarya'nın Geyve ilçesine getirilen Safitürk için cenaze töreni düzenlendi.

"TERÖRÜ ÖYLE BİR BİTİRECEĞİZ Kİ..."

Cenaze töreninde bir konuşma yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bu bayrak dalgalandığı sürece onun üzerinde sevgili Muhammed Fatih'in, 15 Temmuz şehitlerinin, bu üleknin varlığı ve birliği için kendi bedenini feda etmekten çekinmeyen şehitlerimizin isimleri yazılı olacaktır. Biz sabırlı olacağız İnşallah. Milletimizin başı sağolsun. Hiç endişe etmeyin. Bu terörü öyle bir bitireceğiz ki Allah şahittir bir daha kimse ağzına PKK lafını bile alamayacak. Bu milletimize namus ve şeref sözümüzdür" dedi.


GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Boğazı düğümlenen ve zaman zaman kelimeleri telaffuz etmekte zorlanan Süleyman Soylu, konuşmasının sonunda gözyaşlarına hakim olamadı.


"ONLAR BU TOPRAKLARIN ÇOCUKLARI DEĞİLLER"

HDP grup toplantısına katılan büyükelçilerle ilgili de konuşan Soylu, "O büyükelçiler HDP'nin grup sıralarına oturduğu zaman içim cız etti. Eyvah dedim. Terör örgütüne can suyu veriyorlar, terör örgütüne cesaret veriyorlar ama bir şeyi hem milletimiz hem dünya çok net anladı. Bugün bu ülkeye ihanet ettikleri için içeride olanlar vekil, o gün koltuklarına oturanlar asildiler. Onlar bu toprakların çocukları değiller. Onlar bu toprakların değil bu topraklara başka yerlerden talimat verenlerin ve efendilerinin orada adlarına oturuyorlardı" ifadelerine yer verdi.


Şehit kaymakamın cenazesine katılım yoğundu. Vatandaşlar tören alanına sığamadı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Süleyman Soylu Sakarya Mardin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır?
title