Haberler

Şehit Kaymakam İçin Adilcevaz'da Mevlit Okutuldu

Mardin'in Derik ilçesinde teröristlerin gerçekleştirdiği saldırıda şehit düşen Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk için Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde mevlit okutuldu.

İlçe merkezinde bulunan Merkez Şerefiye Camisinde ikindi namazının ardından okutulan mevlit programında Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından şehit Kaymakam Safitürk ve tüm şehitler için dualar edildi. Mevlit programı sonrası açıklama yapan Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, "Hain bir saldırı sonucu hayatını kaybederek şehitlik mertebesine ulaşan Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'e Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına büyük sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Allah'ın izniyle bu milletin kahraman evlatları olduğu sürece, bu güzel idarecilerimiz olduğu sürece, bize kimsenin gücü yetmeyecek. Bu vatan uğrunda gözlerini kırpmadan canlarını veren aziz şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun" dedi.

Mevlit programına Adilcevaz Kaymakamı Muhammed Evlice, Belediye Başkanı Necati Gürsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş, kamu kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adilcevaz Mardin Bitlis Yerel Haberler

title