Haberler

Şehit Jandarma Yüzbaşı Halil Özdemir'in Ailesine Acı Haber Ulaştırıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehit ailesinin oturduğu apartman Eve asılan Türk bayrağı Apartman önündeki vatandaşlar Nusaybin'deki terör operasyonu Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlere yönelik operasyonda şehit düşen Jandarma Yüzbaşı Özdemir'in Mersin'deki ailesine acı haber verildi Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Yüzbaşı Halil Özdemir'in (36) Mersin'in Tarsus ilçesindeki ailesine acı haber ulaştırıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehit ailesinin oturduğu apartman

Eve asılan Türk bayrağı

Apartman önündeki vatandaşlar

Nusaybin'deki terör operasyonu

Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlere yönelik operasyonda şehit düşen Jandarma Yüzbaşı Özdemir'in Mersin'deki ailesine acı haber verildi

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Yüzbaşı Halil Özdemir'in (36) Mersin'in Tarsus ilçesindeki ailesine acı haber ulaştırıldı.

Özdemir'in Şehitler Tepesi Mahallesi Kasım Ekenler Bulvarı'ndaki evine giden Tarsus Garnizon Komutanı Binbaşı Vedat Topak, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yavuz Bulut, Çamlıyayla Kaymakam Vekili Samet Serin acı haberi şehidin annesi Hürü Özdemir ve eşi Pınar Özdemir'e verdi.

Yaklaşık bir yıl önce evlenen Özdemir'in, Çamlıyayla ilçesinin Fakılar Mahallesi muhtarı olan babası Necip Özdemir'in ise bir toplantı için Antalya'da bulunduğu ve Tarsus'a gelmek için yola çıktığı öğrenildi.

Bu arada, ailenin evine ve çevredeki binalara Türk bayrakları asıldı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda iki asker şehit düşmüş, 5 güvenlik görevlisi yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Halil Özdemir Nusaybin Mardin Tarsus Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title