Haberler

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Kurtoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Bilal Kurtoğlu, Hatay'da son yolculuğuna uğurlandı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Bilal Kurtoğlu, Hatay'da son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Kurtoğlu'nun (37) cenazesi, helallik alınmak üzere Reyhanlı ilçesi Bayır Mahallesi Narlı Afrin Sokağı'ndaki babaevine getirildi.

Türk Bayrağı'na sarılı şehit Kurtoğlu'nun naaşı, helallik alınmasının ardından Merkez Mustafa Şevki Paşa Camisi'ne götürüldü. Törende şehidin babası Ahmet ve yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

İl müftüsü Hamdi Kavillioğlu'nun kıldırdığı cenaze namazının ardından bir süre omuzlarda taşınan şehidin naaşı, Reyhanlı Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Törene, şehit yakınlarının yanı sıra Hatay Valisi Ercan Topaca, AK Parti Hatay milletvekilleri Adem Yeşildal, Orhan Karasayar ve Hacı Bayram Türkoğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Reyhanlı Kaymakamı Tuncay Dursun, 39. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Turgay Aras, Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, askeri erkan ile vatandaşlar katıldı.

Evli olduğu öğrenilen şehit Kurtoğlu'nun, 12 yaşında Başak ve 5 yaşında Muhammed Baran isminde iki çocuğu olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Reyhanlı Nusaybin Mardin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
title