Haberler

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Habib Gökçe Son Yolculuğuna Uğurlandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehit Jandarma Uzman Çavuş Habib Gökçe'nin babaevinde hellallik alınması ŞEhit yakınlarından detaylar Şehidin cenaze namazının kılınacağı Akşemseddin Cami'ne getirilişi Şehidin kardeşlerinin taziyeleri kabul etmesi Cenaze namazının kılınması Şehidin toprağa verileceği Çorum Şehitliği'ne götürülüşü Şırnak'taki terör saldırısı Şehit Jandarma Uzman Çavuş Habib Gökçe, memleketi Çorum'da son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'taki operasyonda el yapımı patlayıcının teröristlerce infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Habib Gökçe'nin cenazesi, memleketi Çorum'da toprağa verildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Habib Gökçe'nin babaevinde hellallik alınması

ŞEhit yakınlarından detaylar

Şehidin cenaze namazının kılınacağı Akşemseddin Cami'ne getirilişi

Şehidin kardeşlerinin taziyeleri kabul etmesi

Cenaze namazının kılınması

Şehidin toprağa verileceği Çorum Şehitliği'ne götürülüşü Şırnak'taki terör saldırısı

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Habib Gökçe, memleketi Çorum'da son yolculuğuna uğurlandı

Şırnak'taki operasyonda el yapımı patlayıcının teröristlerce infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Habib Gökçe'nin cenazesi, memleketi Çorum'da toprağa verildi.

Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınan şehit Gökçe'nin (29) naaşı, helallik için Akkent Mahallesi'ndeki babaevine götürüldü. Burada şehidin babası Mehmet, annesi Hatun ve eşi Kübra Gökçe ile bazı yakınları tabuta dokunarak, gözyaşı döktü.

Daha sonra Akşemseddin Camisi'ne götürülen şehidin naaşı, ikindi namazına müteakip İl Müftüsü Ahmet Akın'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından konvoy eşliğinde getirildiği Çorum Şehitliği'nde defnedildi.

Şehitlikte Habib Gökçe için meslektaşları saygı atışı yaptı.

Törende güçlükle ayakta durabilen şehidin babası Mehmet Gökçe'yi, Tokat Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Adnan Arslan ile AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan teskin etmeye çalıştı.

Cenaze törenine, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Ahmet Kara, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ahmet Çelik, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, asker ve polisler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şırnak'taki operasyonda el yapımı patlayıcının teröristler tarafından infilak ettirilmesi sonucu 2 asker şehit düşmüş, 4 güvenlik görevlisi yaralanmışt

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Gökçe AK Parti Şırnak Çorum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir?
title