Haberler

Şehit Haberi İzmir'deki Baba Ocağına Ulaştı

Güncelleme:

Malatya'da düşen uçakta şehit olan Hava Pilot Yüzbaşı Onur Özkaya'nın İzmir'deki baba ocağına haber ulaştı.

Malatya'da düşen uçakta şehit olan Hava Pilot Yüzbaşı Onur Özkaya'nın İzmir'deki baba ocağına haber ulaştı.

Malatya'da düşen Rf-4E tipi uçakta şehit düşen Onur Özkaya'nın bir çocuk babası ve 5 yıldır evli olduğu belirtilirken babası Cengiz Özkaya'nın da havacı olduğu öğrenildi.

Küçüklüğünden beri oğlu Onur Özkaya'nın havacılık ve uçma tutkusunun olduğunu söyleyen Cengiz Özkaya "Üniversite sınavlarında başka tercih yapmadı. Benimde havacı asker olmamdan dolayı, uçak bakımcı olmamdan dolayı uçakları seviyordu. Uçak sevgisi vardı. Uçmak istiyordu. Daima pilot olmak istiyordu, başka bir arzusu yoktu. 2008 yılında Çiğli'den mezun olunca Malatya'ya gitti. Gittiğinden beri orada görev yapıyordu ve artık buraya dönmek istiyordu. Ama kısmet olmadı. Bu sene tayinlerde İzmir'i bekliyorduk. Mayıs sonunda açıklanacaktı. Kıza bir süre önce gelinim ve torunumla birlikte geldi, beraberdik. Bizde torunumun yaşını kutlamak için Nisan'ın 3'ünde Malatya'ya gidecektik. Kısmet değilmiş. Ateş düştüğü yeri yakar, biz bunları meslek hayatımızda çok yaşadık. Bende uçak bakımcısı olduğum için, pilotlarla etle tırnak gibiyiz. Uçakların modeli kaç senelik olduğu belli. Ama teknik ekibin bakım konusunda bir şeyi göz ardı edeceklerini düşünmüyorum. Kendim de uçak bakımcısı olduğum için, en ince ayrıntısına kadar uçakların bakımlarının yapıldığını biliyorum. Çünkü içinde can uçuyor, benim oğlum, başkasının oğlu uçuyor. Uçakların yıpranması belirli zaman içinde oluyor. Yurt dışından gelen uçaklar. Malzeme sıkıntısının çekileceğini sanmıyorum. Bu tip kazaların çeşitli sebepleri vardır. Şu oldu, bu oldu diyemem. Bunlar uzun araştırmalar soncunda ortaya çıkacaktır" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Malatya İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title