Haberler

Şehit Eşinin Fotoğrafını Taşıdı

Güncelleme:

Diyarbakır'da, 23 yaşındaki polis memuru Faruk Demir için düzenlenen uğurlama töreninde, kendisi de polis olan eşi Kübra Demir, şehit eşinin fotoğrafını taşıdı.

Diyarbakır'da, hafriyat alanında nöbet tutan polislere yönelik düzenlenen bombalı terör saldırısında ağır yaralanarak tedavi gördüğü hastanede şehit olan 23 yaşındaki polis memuru Faruk Demir için düzenlenen uğurlama töreninde, kendisi de polis olan eşi Kübra Demir, şehit eşinin fotoğrafını taşıdı.

UĞURLAMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Sur ilçesinden çıkarılan hafriyatın döküldüğü alanda güvenlik önlemi alan polislere yönelik düzenlenen ve 4 polisin şehit olduğu bombalı terör saldırısında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede dün şehit olan polis memuru Faruk Demir için uğurlama töreni düzenlendi.

VATANDAŞLAR DA KATILDI

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törene Vali vekili Kürşat Güleryüz, 7'nci Kolordu komutanı Korgeneral Ali Sivri, Cumhuriyet Başsavcısı Erkut Güre, Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, kamu müdürleri, askeri erkanlar, polisler ve vatandaşlar katıldı.

KARDEŞLERİ POLİS ÜNİFORMASI GİYDİ

Törende güçlükle ayakta duran şehidin yakınlarını polisler teselli ederken, şehidin kızkardeşleri polis üniforması giyerek uğurlama törenine katıldı.

FOTOĞRAFI POLİS EŞİ TAŞIDI

23 yaşındaki şehit polis memuru Faruk Demir'in cenazesinin ambulanstan alınmasıyla başlayan törende şehidin tabutunun başındaki fotoğrafını ise polis eşi Kübra Demir taşıdı.

TÖREN BOYUNCA FOTOĞRAFI TUTTU

Şehit Faruk Demir'in Çevik kuvvet Şube müdürlüğünde görevli polis eşi Kübra Demir, eşinin katafalka bırakılan cenazesi önünde de durarak tören boyunca fotoğrafını elinde tuttu.

6 AY ÖNCE EVLENMİŞLER

Şehit polis memuru Demir'in özgeçmişinin okunmasıyla başlayan törende şehit polis memurunun okunan özgeçmişinde 3.5 yıllık polis memuru olduğu, Kocaeli'den Diyarbakır'a 2016 Ağustos ayında tayin olduğu ve 6 ay önce evlendiği belirtildi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Duaların okunmasının ardından şehit yakınları tabut başına gelerek gözyaşı dökerken, şehidin fotoğrafını taşıyan eşi Kübra Demir de tabut başında gözyaşlarına hakim olamadı.

AMBULANSA KADAR UĞURLADI

Şehit polis memuru Demir'in cenazesinin katafalktan alınarak ambulansa götürülmesi sırasında da eşi Kübra Demir arkasından yürüyerek ambulansa kadar uğurladı.

Şehit polis memuru Faruk Demir'in cenazesi memleketi Nevşehir'e gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kübra Demir Faruk Demir Diyarbakır Bismil Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title