Haberler

Şehit Cumhuriyet Savcısı Murat Uzun Futbol Turnuvası Başladı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Sagadaki hazırlıklardan detay görüntü Başsavcı Doğan kaya'nın konuşması İlk maçtan detay görüntü Futbol turnuvası -Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen geleneksel Şehit Cumhuriyet Savcısı Murat Uzun futbol turnuvası başladı Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen geleneksel, Şehit Cumhuriyet Savcısı Murat Uzun futbol turnuvası başladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Sagadaki hazırlıklardan detay görüntü

Başsavcı Doğan kaya'nın konuşması

İlk maçtan detay görüntü

Futbol turnuvası

-Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen geleneksel Şehit Cumhuriyet Savcısı Murat Uzun futbol turnuvası başladı

Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen geleneksel, Şehit Cumhuriyet Savcısı Murat Uzun futbol turnuvası başladı.

Çankırı Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya, Recep Tayyip Erdoğan Parkı'nda düzenlenen turnuvanın açılışında yaptığı konuşmada böyle bir ortamda bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

Şehit Cumhuriyet Savcısı Murat Uzun turnuvasını buradan önceki görev yerlerinde de yaptığını dile getiren Kaya, "Burada da devam ettiriyorum. Gittiğim her yerde bu turnuvayı düzenliyorum. Bu yıl burada ikincisini yapıyoruz ve geleneksel hale getirdik." dedi.

Şehitlerin ölmeyeceğini belirten Kaya, şöyle konuştu:

"Şehitler ölmez, biz de onun ölmediğini göstermek istiyoruz. 'Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyiniz bilakis onlar diridirler ama siz bilmezsiniz' ayetinde olduğu gibi biz şehide bu şekilde bakmaktayız. Yargı şehitlerimizde var. Onları unutmamak, unutturmamak adına bu tür etkinlikleri yaparak biz onların adını yaşatmak istiyoruz. Şehidimizin ailesi ile devamlı irtibat içindeyim. Bu turnuvayı biliyorlar. O kadar mutlu oluyorlar ki, bir nebze de olsa acıları azalıyor."

Bu tür etkinliklerin kaynaşmaya vesile olduğunu kaydeden Kaya, "Bu tür etkinlikler bizlerin kaynaşmasına, birleşmesine ve bir araya gelmesine vesile oluyor. Şehidimiz bizleri bir araya getiriyor. İnşallah onun bize bırakmış olduğu bu ülkeye layık oluruz." diye konuştu.

Dostluğun önemine değinen Kaya, "Turnuvamız inşallah dostluk çerçevesinde gerçekleşir. Birinci önceliğimiz centilmenlik olacak. Şehidimizin ruhunu incitmemek için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

Okunan duanın ardından Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ile Başsavcı Kaya karşılıklı kaleye geçerek birbirlerine şut çektiler.

8 takımın katıldığı turnuva, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Çankırı Barosu takımlarının maçıyla başladı.

Kaynak: AA / Spor

Cumhuriyet Başsavcılığı Doğan Kaya Murat Uzun Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title