Haberler

Şehit Cenazesine Giderken Şehit Olan Polis Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Adana'da, görevli olduğu şehit cenazesine giderken kaza geçiren yunus polisi Fırat Ulaş, son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlandı.

Hatay'daki Amanos Dağları'nda terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyonda şehit olan uzman çavuş Salih Kayan'ın, Adana İl Jandarma Komutanlığında düzenlenecek cenaze töreninde görev almak için polis memuru arkadaşı Gökhan Vuruş ile yola çıkan Fırat Ulaş kullandığı 01 A 29623 plakalı motosikletin kaza yapması sonucu kaldırıldığı Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit oldu.

Şehidin cenazesi, Asri Mezarlık morgundan alınarak valilik bahçesine, ardından silah arkadaşlarının omzunda tören alanına getirildi. Bu arada, şehidin 3 yaşındaki oğlu Mehmet Efe, dedesi Mehmet Önal tarafından getirildi. Şehit eşi Fatma Nur da tören alanına ağlayarak geldi. Dede Önal tabut başına torununu getirerek burada bir süre bekledi.

Daha sonra Adana Müftüsü Hasan Çınar dua okudu, duanın ardından şehidin eşi ve akrabaları tabuta sarılarak ağladı. Şehidin naaşı toprağa verilmek üzere Kabasakal Mezarlığına götürüldü.

Törene, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Emniyet Müdürü Osman Ak, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, siyasi parti başkanları ile Ali Yeldan da katıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
title