Haberler

Şehit Çelebi Öztekin Şehadetinin 20. Yılında Mezarı Başında Anıldı

Şırnak'ta vatani görevini yaparken 1 Eylül 1996 tarihinde şehit olan Piyade Er Çelebi Öztekin şahadetinin 20. yılında Tut İlçesine bağlı Dağyalangoz Köyü'nde mezarı başında dualarla anıldı.

Şehit Piyade Er Çelebi Öztekin'i anma törenine Adıyaman Valisi Abdullah Erin, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Talha Gönüllü, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Askerlik Şubesi Başkanı Albay Davut Kulalar, vali yardımcıları, kurum müdürleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi ile Şehit Piyade Er Çelebi Öztekin'in ailesi katıldı.

Tut ilçesine bağlı Dağ Yalankoz Köyüne gelişinde Vali Abdullah Erin'i ve beraberindeki heyeti Tut Kaymakam Vekili Adem Kaya, Tut Belediye Başkanı Cemal Avcı ile Şehit Piyade Er Çelebi Öztekin'in babası Hüseyin Öztekin ve köylüler karşıladı.

Şehit Piyade Er Çelebi Öztekin'in Dağ Yalankoz Köyü'ndeki mezarı başında gerçekleşen ziyarette şehit Çelebi Öztekin başta olmak üzere vatan uğruna canını feda eden bütün şehitler için dualar edildi.

Anma töreninin ardından Vali Abdullah Erin, Şehit Çelebi Öztekin'in anne ve babası Hüseyin ve Hanım Öztekin'in elini tutarak mezarlıktan ayrıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çelebi Şırnak Tut Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
title