Haberler

Şehit Başkomiser Memleketinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncelleme:

Bingöl'deki saldırıda şehit düşen iki polisten biri olan Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu için memleketi Amasya'da cenaze töreni düzenlendi.

Bingöl'deki saldırıda şehit olan polislerden biri olan Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu, memleketi Amsya'da yapılan cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da katıldı.

Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu'nın Türk bayrağına sarılı naaşı memleketi Amasya'da ilk olarak evinin önüne getirildi. Helallik alımı sonrasında şehidin naaşı cenaze töreni yapılmak üzere Sultan 2. Bayezid Camii'ne getirildi. Camide öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı.

Şehidin tabutu önünde gözyaşı döken anne Adeviye ve eşi Sibel Hatipoğlu'nu, törene katılan İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz teselli etmeye çalıştı. Tören sonrası şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu omuzlar üzerinde cenaze aracına götürülerek, defnedilmek üzere Tekirdede Mezarlığı'na götürüldü.

CENAZE TÖRENİNE SİYASİLER DE KATILDI

Cenaze törenine şehidin aile yakınlarının yanı sıra Emniyet Genel Müdürü Celaleddin Lekesiz, Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ve çok sayıda vatandaş katıldı. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Efkan Ala Bingöl Amasya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title