Haberler

Şehit Babasına 'Yıldırım' Moral

Ak Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, oğlunu ve iki yeğenini teröre kurban veren, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bel fıtığı ameliyatı olan İzmir Şehit Aileleri Derneği eski Başkanı Yavuz Alphan'ı (78) hastanede ziyaret etti.

Ak Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, oğlunu ve iki yeğenini teröre kurban veren, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bel fıtığı ameliyatı olan İzmir Şehit Aileleri Derneği eski Başkanı Yavuz Alphan'ı (78) hastanede ziyaret etti. Ylıdırım kendisinin de aynı ameliyatı iki kez olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Özel Danışmanı AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Şehit Aileleri Derneği İzmir Şubesi eski Başkanı Yavuz Alphan'ı hastanede ziyaret etti. İzmir Valisi Mustafa Toprak'ın da bulunduğu ziyarette Alphan'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi alan Yıldırım, şehit babası  Alphan'a moral verdi. Yıldırım kendisinin de iki kez bel fıtığı ameliyatı olduğunu belirtti.

Yavuz Alphan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti vurgulayarak, "Sizi burada görmek beni çok mutlu etti. Bundan sonra yapacağınız icraatlarla, kalkınmaya önderlik edeceğinize inanıyorum. Allah başarılarınızı devam ettirsin. Bana burada çok iyi bakıyorlar. Sayın Valim de daha önce evime gelmişti. Benim için uğraşılması beni çok mutlu ediyor" dedi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Binali Yıldırım Ak Parti İzmir Politika Güncel Haberler

title