Haberler

Şehit Babasına Şehadet Belgesi Verildi

Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesi Karabulak Jandarma Karakolu’na 2 Ağustos tarihinde PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Adıyamanlı Jandarma Er Medet Mat’ın babasına şehadet belgesi verildi.

Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesi Karabulak Jandarma Karakolu'na 2 Ağustos tarihinde PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Adıyamanlı Jandarma Er Medet Mat'ın babasına şehadet belgesi verildi.

Adıyaman Jandarma Garnizon Komutanı Albay İbrahim Koyuer, şehidin baba evine giderek, baba Nusret Mat'a şehadet belgesini takdim etti. Şehadet belgesi ve Türk Bayrağı'nı şehit babasına takdim eden Jandarma Garnizon Komutanı Albay İbrahim Koyuer ile şehit babası Nusret Mat arasında duygusal anlar yaşandı.

Mat Ailesinin diğer fertlerinin de hazır bulunduğu şehadet belgesi takdim töreninde Albay İbrahim Koyuer, Türk Silahlı Kuvvetleri ailesinin büyük bir aile olduğunu, birlik ve beraberliğimize kast edenlerin asla muvaffak olamayacağı dile getirildi.

Albay İbrahim Koyuer, şehit ailesinin her daimler yanında olduklarını belirterek, "Nusret amca kabul ederse her birimiz de onun birer evlatlarıyız. Bu vatan ve bu milletin birlik ve beraberliği her daim sağlanacaktır" dedi.

Baba Nusret Mat ise, şehit olan oğlu ile onur ve gurur duyduğunu belirterek, bu vatan için her göreve hazır olduklarını dile getirdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Doğubeyazıt Adıyaman Ağrı Yerel Haberler

title