Haberler

Şehit Babası 'Maddi Sıkıntı Çektiği' Haberlerini Yalanladı

İzmir'de 18 yıl Şehit Aileleri Derneği'nde başkanlık yapan 78 yaşındaki Yavuz Alphan, sağlık sorunlarının yanı sıra maddi sıkıntı da yaşadığına yönelik haberler üzerine açıklama yaptı, bunun doğru olmadığını söyledi.

İzmir'de 18 yıl Şehit Aileleri Derneği'nde başkanlık yapan 78 yaşındaki Yavuz Alphan, sağlık sorunlarının yanı sıra maddi sıkıntı da yaşadığına yönelik haberler üzerine açıklama yaptı, bunun doğru olmadığını söyledi.

Oğlunu ve iki yeğenini teröre kurban veren Yavuz Alphan, 18 yıl boyunca İzmir şehit Aileleri Derneği'nin başkanlığını yürüttü. Daha sonra yaşadığı sağlık sorunlarından dolayı da başkanlık görevinden ayrıldı. Bir süredir Yavuz Alphan'ın, çeşitli basın organları ile sosyal medyada, yardıma ihtiyacının olduğu haberleri çıktı. Bu söylentiler üzerine Yavuz Alpan'ın, Kemalpaşa İlçesi'ndeki evine İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden ve Sağlık Müdürlüğü'nden görevliler gitti. Alphan, perşembe öğle saatlerinde Kemalpaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste gözlem altında tutulan, boyun fıtığı rahatsızlığından dolayı sürekli yatan ve hareret edemeyen Alphan'a, çeşitli testlerin yapılacağı açıklandı. Kendisi hakkında çıkan özellikle maddi sıkıntı yaşadığına yönelik iddialara burada, cevap veren Yavuz Alphan, bunların kendisini çok üzdüğünü söyledi. Maddi bir zorluk çekmediğini dile getiren Alphan, "Benim bir yıl öncesine kadar akülü tekerlekli sandalyeye ihtiyacım vardı ama artık yok. Çünkü rahatsızlığım ilerledi ve sürekli yatmak zorundayım. Ayrıca yaklaşık 1.5 yıl önce İzmir'de fıtık konusunda özel bir hastanede, tanınmış bir profesöre gittim. Bana 20 bin TL'ye ameliyat yaptığını ama benden 18 bin TL alacağını söyledi. Ben de kredi çekmem gerektiğini söyledim, yanından ayrıldım ama bir daha da gerek görmeyip gitmedim. Ama gitiğim yer özel bir hastaneydi ve burada doktorun bu parayı istemesi çok normal. Çünkü en doğal hakkıdır onun. Benden hiçbir üniversite ve kamu hastanesinden para istenmedi. Buna zaten ben izin vermem, onları rezil ederim. Zaten bir ay kadar önce benim için AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık devreye girdi. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden ameliyatım için doktor buldu. Ama ben oraya gidemeden sağlık durumum kötüleşti. Maalesef böyle yatmak zorunda kaldım. O yüzden de ameliyat olamadım. Bu halimle de kimse beni ameliyat etmeyi göze alamaz. Çünkrü 78 yaşındayım. Benim vücudumun direnç kazanması lazım. Ben şu anda sonda da kullanıyorum. Ancak direnç kazandıktan sonra ameliyat olabilirim. Şimdi tekrar tetkikler yapacaklar, sonrasına bakacağız. Benim istediğim ilgi. Yoksa maddi, sıkıntım yok" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemalpaşa Devlet Hastanesi İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title