Haberler

Şehit Ateşi Kütahya'ya Düştü

Mardin'in Derik İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin tuzakladığı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 3 polisten 22 yaşındaki Ahmet Demir, Kütahya'da oturan yakınlarını yasa boğdu.

Mardin'in Derik İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin tuzakladığı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 3 polisten 22 yaşındaki Ahmet Demir, Kütahya'da oturan yakınlarını yasa boğdu. Şehit polis Demir'in babasının da Özel Harekat polisi olduğu ve geçici görevle İstanbul'da bulunduğu öğrenildi.

Tunceli'de Özel Harekat Şubesi'nde görevliyken geçici görevle Mardin'e giden Ahmet Demir, Derik ilçesi yakınlarında yola tuzaklanan patlayıcının infilak etmesiyle içinde bulunduğu zırhlı araçta 2 arkadaşıyla birlikte şehit oldu. Bekar olan Ahmet Demir'in babası Mehmet Ali Demir'in de kendisi gibi özel harekat polisi olduğu, Bursa'da görev yaptığı, geçici görevle İstanbul'da bulunduğu öğrenildi. Baba Mehmet Ali Demir'in oğlunun şehit haberini İstanbul'da aldığı ve Kütahya'ya gelmek üzere yola çıktığı belirtildi.

Şehit polis memuru Ahmet Demir'in yarın Kütahya'nın Çavdarhisar İlçesine bağlı Tepecik Köyü'nde toprağa verilmesi bekleniyor.

- Tahya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ali Demir Kütahya Mardin Derik Politika Güncel Haberler

title