Haberler

Şehit Ateşi Başkent'e Düştü

Şırnak’ta mayın arama tarama faaliyeti esnasında teröristler tarafından el yapımı patlayıcının (EYP) patlatılması sonucu şehit olan Er İsa Nazlım’ın Ankara’daki baba ocağına ateş düştü.

Şırnak'ta mayın arama tarama faaliyeti esnasında teröristler tarafından el yapımı patlayıcının (EYP) patlatılması sonucu şehit olan Er İsa Nazlım'ın Ankara'daki baba ocağına ateş düştü.

Şırnak'ta Kopki Tepe ile D-400 karayolu arasında yapılan mayın arama faaliyetleri esnasında EYP'nin patlaması sonucu şehit olan Piyade Er İsa Nazlım'ın Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki baba ocağına ateş düştü. Ergül ve Sultan Nazlım çiftinin 4 çocuğundan en küçüğü olan şehit İsa Nazlım'ın evinin bulunduğu Alsancak Mahallesi, komşuları tarafından Türk bayrakları ile donatıldı.

Kırıkkale'nin Güzelyurt köyünden olan İsa Nazlım'ın köyün üçüncü şehidi olduğu öğrenildi. Şehidin köylüsü olan Kalender Göçer, "Ergül Nazlım'ın oğlu İsa Nazlım şehit oldu. Allah rahmet eylesin. Kimse bundan pay çıkarmaya çalışmasın, biz vatanımızın arkasındayız. Peygamber postunu bizde giyeriz. Ben 48 yaşındayım, hazırım. Türk milletini hiçbir güç yıldıramaz, hiçbir kuvvet yenemez. Başkomutanımızda buna hazır, bizde hazırız. Allah'ın izniyle tabi hükümetimizi zedelemeye, yaralamaya çalışacaklar. 10 tane de evladımız olsa şehit veririz. Benim de bir oğlum var, yetişkin, askere gidecek Mayıs'ta. Ben feda ederim vatanıma. Vatan sağ olsun. Bütün askerlerimizin Allah yardımcısı olsun, inşallah bundan sonra olmaz. Ne mutlu ki şehidimiz var. Peygamberimize komşu eylesin, milletimizin de başı sağ olsun" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Etimesgut Şırnak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
title