Haberler

Şehit Astsubay Bayram Kara Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gaziantep'te mayın arama faaliyeti sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Astsubay Bayram Kara'nın (31) cenazesi, Kırşehir'in Kaman ilçesinde toprağa verildi.

Gaziantep'te mayın arama faaliyeti sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Astsubay Bayram Kara'nın (31) cenazesi, Kırşehir'in Kaman ilçesinde toprağa verildi.

Kaman Belediyesi gasilhanesinden alınan şehit Kara'nın Türk bayrağına sarılı naaşı, helallik alınması için baba evinin bulunduğu Yeni Mahalle'ye götürüldü. Burada helallik alınmasının ardından cenaze, tören için Çarşı Camisi'ne getirildi. Şehidin annesi Ayşe ve kardeşi Adem Kara, tabutun bulunduğu aracın kasasında cami önüne geldi.

Camide taziyeleri kabul eden şehit Kara'nın ailesi ve yakınları, tabutun başında gözyaşı döktü. Baba Rafet Kara, hastalığı nedeniyle camideki törene tekerlekli sandalyeyle getirildi. Şehidin kardeşi Adem Kara, Kırşehir Valisi Necati Şentürk'e sarılarak bir süre ağladı.

Güçlükle ayakta durabilen anne Ayşe Kara'yı ise yakınları teskin etmeye çalıştı.

Şehidin cenazesi, Kırşehir Müftü Vekili Bekir Ercan'ın öğle vakti kıldırdığı cenaze namazının ardından Hacıpınar Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Törene, şehidin ailesi ve yakınları, Vali Şentürk, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Genel Plan ve Prensipler Başkanı Tuğgeneral Mehmet Özaydın, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, İl Jandarma Komutan Vekili Albay İlhan Güneş, Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin, Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu ve çok sayıda kişi katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Bayram Kara Gaziantep Kırşehir Kaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
title