Haberler

Şehit Annesi, Oğlunun Yanına Defnedildi (2)- Yeniden

Mardin'in Midyat İlçesi'nde Emniyet Müdürlüğü'ne PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru oğlu 27 yaşındaki Ökkeş Özdemir'i defnettikten 5 gün sonra geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren 52 yaşındaki Meryem Özdemir, oğlunun yanında toprağa verildi.

Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 8 Haziran'da PKK'lılarca bombalı araçla düzenlenen saldırıda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede bir gün sonra şehit olan polis memuru Ökkeş Özdemir'in annesi Meryem Özdemir, dün akşam saat 19.00 sıralarında merkeze bağlı Çağşak Köyü'ndeki evinde rahatsızlandı. Oğlunu 5 gün önce toprağa veren Meryem Özdemir, yakınları tarafından çağrılan ambulans ile bir özel hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen şehit annesi, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

OĞLUNA KAVUŞTU

Oğlunun tabutunun arkasından "Ben bu acıya nasıl dayanırım. Son kez yüzünü bir göreyim" diyerek törene katılanları duygulandıran Meryem Özdemir'in cenazesi bugün sabah saatlerinde Osmaniye Devlet Hastanesi'nden alınarak Çağşak Köyü'ne getirildi. Evinde helallik alınmasından sonra köy mezarlığına götürülen Özdemir'in naaşı, cenaze namazının ardından şehit oğlu Ökkeş Özdemir'in yanına defnedildi.

Bir hafta arayla hem oğlunun hem de eşini kaybetmenin acısını yaşayan Mustafa Özdemir, defin sonrası büyük oğlu Astsubay Nurettin Özdemir ve yakınlarıyla birlikte taziyeleri kabul etti.

Cenaze törenine, Osmaniye Valisi Kerem Al, Adana 6'ncı Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Osman Erbaş, 39'uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat, Belediye Başkanı MHP'li Kadir Kara, Osmaniye Garnizon Komutan Vekili Topçu Albay Mehmet Rauf Kocatürk, asker ve emniyet mensupları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

FOTOPRAFLI - Annesi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nurettin Özdemir Mardin Midyat Güncel Haberler

title