Haberler

Şehit Ailesine Davet Ziyareti

Ege Ordusu Komutanlığı Kurmay Başkanı Tümgeneral Memduh Hakbilen, şehit polis Cihat Akkaya'nın ailesini Genelkurmay Başkanlığının 18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla Ankara'da şehit ailelerini misafir edeceği programa davet etti.

Ege Ordusu Komutanlığı Kurmay Başkanı Tümgeneral Memduh Hakbilen, şehit polis Cihat Akkaya'nın ailesini Genelkurmay Başkanlığının 18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla Ankara'da şehit ailelerini misafir edeceği programa davet etti.

Akkaya'nın, Gaziemir ilçesindeki evini ziyaret eden Tümgeneral Hakbilen ve eşi Asuman Hakbilen, şehidin ailesiyle görüştü.

Tümgeneral Hakbilen, Genelkurmay Başkanlığı'nın şehitlerin hatıralarını yüceltmek ve onların emaneti olan aileleriyle bağları güçlendirmek amacıyla 18 Mart Şehitler Günü nedeniyle bir grup şehit ailesini Ankara'da misafir edeceğini aktardı ve Genelkurmay Başkanlığının davetiyesini aileye teslim etti.

Deniz Akkaya ise eşinin 2012 yılında Cudi Dağı kırsalında şehit olduğunu belirterek, 14 yaşındaki kızı Aybüke'yi de babasının izinde yetiştireceğini ifade etti. Akkaya, şehit ailelerini unutmadığı için Genelkurmay Başkanlığı'na teşekkür etti.

Ankara'da, 18 Mart Şehitler Günü nedeniyle düzenlenecek etkinliğe farklı illerden 24 şehit ailesinin davet edildiği öğrenildi.

Kaynak: AA / Yerel

Deniz Akkaya Gaziemir Ege Yerel Haberler

title