Haberler

Şehit Ailesinden Başkan Şanverdi'ye Ziyaret

Mardin’in Nusaybin ilçesinde geçen 19 Mart’ta teröristler ile girdiği çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Bilal Kurtoğlu’nun ailesi Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi’yi ziyaret etti.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde geçen 19 Mart'ta teröristler ile girdiği çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Bilal Kurtoğlu'nun ailesi Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi'yi ziyaret etti.

Başkan Hüseyin Şanverdi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:

"Kahraman şehidimize Allahtan rahmet ve siz kederli ailesine de sabr-ı cemil ihsan eylemesini diliyorum. Şehidimiz, devletimizin bekası, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü kahramanca muhafaza ettiği esnada, Şahadet şerbetini içerek Peygamber efendimizin komşusu olmuştur. İnşallah sizleri de şefaatine nail eder. Acımız büyüktür. Teröre verdiğimiz her şehit bizi birbirimize daha fazla kenetleyecektir. Ülkemiz üzerinde oynanan bu kirli oyunu Allah'ın izni ile Devletimiz bozacaktır, Müsterih olunuz. Terörle sonuna kadar mücadele edilerek şehidimizin kanı yerde bırakılmayacaktır. Bir çocuğunuzu vatan uğruna şehit verdiniz ama artık milyonlarca evladınız oldu. Ben ve personelimin tamamı emrinizdeyiz. Elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

Ziyarette Başkan Şanverdi, şehidin 5 yaşındaki oğlu Muhammed Baran ile yakından ilgilenip ona uzaktan kumandalı oyuncak araba hediye etti. Küçük Muhammed Baran, hemen paketi açıp makam odasında arabasıyla oynarken, büyükbabası ve amcası da Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi ile bir süre sohbet etti. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Şanverdi Reyhanlı Nusaybin Mardin Güncel Haberler

title