Haberler

Şehit Ailelerinden Alay Komutanına Hayırlı Olsun Ziyareti

Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği göreve yeni başlayan Niğde İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Taşkın ve Niğde Askerlik Şube Başkanı Binbaşı Mehmet Emin Altan’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği göreve yeni başlayan Niğde İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Taşkın ve Niğde Askerlik Şube Başkanı Binbaşı Mehmet Emin Altan'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir, Başkan Yardımcısı Bayram Kayahan Muhasip Ali Aksoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Tektaş, Ali Eren, Ahmet Tanık yer aldı.

Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir, komutanlara Şehit aileleri ve dernek hakkında bilgi verdi.

Başkan Demir ziyaret hakkında yaptığı açıklamada: "Derneğimizin faal bir dernek olduğunu ve şehit ailelerimizle her zaman her konuda beraber olduğumuzu birlik ve beraberliğimizin bütün olarak devam ettiğini kendilerine ilettik" dedi.

Niğde İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Taşkın ise: "şehit ailelerimiz bu milletin en yüce fertleridir. Size il Jandarma komutanlığı olarak kapımız her zaman her konuda siz değerli şehit ailelerimizin sonuna kadar yanındayız ve kapımız sizler için daima açıktır her konuda bana istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Sizler bu yüce milletin baş tacısınız bu vatan bu millet kahraman şehitlerimizin sayesinde ayaktadır. Şehit Ailelerimizi misafir etmek ve sizlerle beraber olmak bizim için bir onurdur" dedi.

Niğde Askerlik Şube Başkanı Binbaşı Mehmet Emin Altan da: " şehitlerimizin çok farklı bir yeri vardır. Şehit ailelerimize bu ülkede ne yapılsa azdır. Sizler bu milletin en onurlu insanlarısınız bu milletin baş tacısınız. Sizlerle gurur duymaktayız. Askerlik şubesi olarak sizler için yapmamız gereken ne varsa yapmaya hazırız. Budan sonra sık sık görüşelim diyen Altan ziyaretinizden onur duydum" diye konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Taşkın Ömer Demir Niğde Yerel Haberler

title