Haberler

Şehit Aileleri ve Gaziler Bozbey ile İftar Sofrasında Buluştu

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi.

Nilüfer Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla Bursa'da yaşayan şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınlarını iftar sofrasında buluşturdu. Yemeğe Nilüfer Kaymakamı Mustafa Kılıç, Bursa Garnizon Komutanı Seyfullah Saldık, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey, çok sayıda şehit ailesi, gazi ve gazi yakınları katıldı. Gecede konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, şehit ve gazilerin Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza kadar yaşayacak simgeleri olduğunu belirterek, "Vatanımızın her santimetre karesinde, bugün yaşayabildiğimiz tüm özgürlüklerimiz de, şehitlerimizin ve gazilerimizin siper ettikleri canlardan izler var. Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan her bir yurttaş üzerinde hakkınız var. Hakkınızı helal edin" dedi.

Türkiye'nin sınır bölgelerinde yaşanan gerginliklere dikkat çeken Bozbey, barış için dua edilmesini istedi. Bozbey, "Bu iftar sofrasında yüreklerimizden gelen sevgi ve barış sözcüklerini gök kubbeye yükseltelim. Varsın, bir hoş seda gelmesin karşıdan. Varsın onlar barış türkülerimize eşlik etmesinler. İnanıyorum ki bugün bir olan yarın bin olur. Elbet bir gün bu ülke hak ettiği refaha, barışa, hangi dinden, hangi kökenden olursa olsun bir arada yaşayabilmenin erdemine kavuşur' şeklinde konuştu.

Devletin kapılarının şehit ailelerine ve gazilere sonuna kadar açık olduğunu belirten Nilüfer Kaymakamı Mustafa Kılıç da "Şehitli ve gazilik bizim inanışımıza göre mertebelerin en yükseği. Milletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını gözünü kırpmadan feda eden şehitlerimiz ve bu uğurda gazi olan vatandaşlarımız bizim en kıymetli varlıklarımız. Hem şehitlerimize hem gazilerimize büyük devletimiz çeşitli sosyal imkanlar sağlamış durumda. Bunları sağlamaya da devam ediyor. Bizler de devletin taşradaki temsilcileri olarak şehit ailelerine ve gazilerimize kapılarımızın her zaman sonuna kadar açık olduğunu, her türlü sıkıntıda bizlerin yanlarında olduklarını bilmelerini istiyorum" diye kaydetti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Bozbey Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
title