Haberler

Şehit Ahmet Tosun, 3 Ay Sonra Baba Olacaktı

Afyonkarahisar'da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit düşen askerlerden 25 yaşındaki Ahmet Tosun'un Adana'daki ailesi acı haberle yıkıldı.

Afyonkarahisar'da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit düşen askerlerden 25 yaşındaki Ahmet Tosun'un Adana'daki ailesi acı haberle yıkıldı. Bilgisayar öğretmeni Ahmet Tosun'un 1.5 ay önce kısa dönem olarak askere gittiği, eşinin hamile olduğu, 3 ay sonra baba olmaya hazırlandığı öğrenildi.

Şehit Ahmet Tosun'un merkez Sarıçam İlçesi'ne bağlı Gültepe Mahallesi 664 Sokak No 18'deki baba evi, acı haber ulaştıktan sonra Türk bayraklarıyla donatıldı. Patlama haberini televizyonda izledikten sonra baba Celil Tosun, Afyonkarahisar'a giderken, şehidin 6 aylık hamile eşi Seda, annesi Raziye, ağabeyi polis memuru Hasan ve diğer aile fertleri gözyaşlarına boğuldu.

Kayseri'nin Develi İlçesi'nde bir lisede bilgisayar öğretmeni olarak görev yapan Ahmet Tosun'un, bir yıl önce evlendiği, eşi Seda Tosun'un da 6 aylık hamile olduğu belirtildi. Ahmet Tosun'un baba olmayı sabırsızlıkla beklediği, hemen her gün ailesiyle telefonda konuşup, doğacak bebeğinin sağlığını sorduğu öğrenildi.

Şehidin yakınları, "Ahmet terhisine yakın günlerde bebeğini kucağına almayı hayal ediyordu. Baba olmanın heyecanını yaşıyordu. Şimdi çocuğu babasız büyüyecek" diye gözyaşı döktü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Tosun Sarıçam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
title