Haberler

    Şehirlerarası Otobüste Akılalmaz Taciz!

    Güncelleme:

    Olay 24 Mayıs günü yaşandı. Büyük bir otobüs firmasına ati ait otobüs Muğla'dan İstanbul'a gelmek üzere hareket etti. Üniversite öğrencisi C.D. de,

    İstanbul'da bulunan arkadaşı Kerem G.'nin yanına gelmek üzere yola çıktı.

    C.D.'nin arkadaşı Kerem G., saat 05: 40 gibi Metro Turizm otobüsünde yaşandığı iddia edilen olaya ilişkin şunları söyledi: "Kız arkadaşım o sırada uyuyor. Yanındaki koltuk boş. Ancak önde ve arkada oturan başka kişiler var. Otobüsün yarısı dolu. Kız arkadaşım uyuduğu esnada, yakınında oluşan bir sese uyanıyor. Kalktığı an, otobüs muavinini o halde görüyor.

    Kız arkadaşım o arada çığlık atıyor. Muavinin sıvısı, arkadaşımın yüzüne ve oturduğu koltuğa geliyor. Kız arkadaşımın bağırması ile ortalık karışıyor. O sırada, yine otobüste bulunan bir kadın avukat arkadaşıma yardım ediyor. Olay jandarmaya bildiriliyor.

    Olay yeri inceleme ekipleri, koltuk üzerinden de delil topladı.

    Otobüsün bulunduğu feribot iskeleye yanaştığı esnada jandarma ve olay yeri inceleme ekipleri olay yerine geliyor. Arkadaşım, delil olması için yüzündeki sıvıyı dahi uzun bir süre silmemiş. Daha sonra ekipler, hem koltukta hem arkadaşımın üzerinden inceleme yapıyor. Olay ile ilgili şikayetçi olduk. Muavin de gözaltına alındı" dedi. Kerem G., kız arkadaşının başına gelen olaya ilişkin ilk paylaşımı, ekşisözlük'te yaptı.

    ŞİRKETTEN İLK AÇIKLAMA GELDİ

    Metro Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yıldırım, konuya ilişkin hurriyet.com.tr'ye yaptığı açıklamada "İnşallah böyle bir şey olmamıştır. Olay yargıya taşındı. Gerekli kriminal incelemeler yapılacak. Yapmamıştır demiyorum. Eğer böyle bir olay yaşanmışsa yargıda gereken cezayı verir biz de cezasını veririz. Milyonlarca insanı taşıyoruz. Şirket olarak olayı büyük bir ciddiyetle ele almış durumdayız. Otobüs şoförü arkadaşımınız da aktardıklarına göre ise, böyle bir olayın olmuş olması söz konusu değil" dedi.

    ÇİĞDEM ÖZTÜRK: OLAY DOĞRU

    Odatv'ye konuşan Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Öztürk ise olayı doğrularken, muavin hakkında hukuki işlem başlatacaklarını söyledi.

    Çiğdem Öztürk siteye şu açıklamayı yaptı:

    "Olay doğru. Bir kadın yönetici olarak bunu kabul edebilmem, hazmedebilmem mümkün değil. Yasaların bize tanıdığı her türlü imkanı tanıyarak, hukuki manada söz konusu şahsa her türlü yaptırımı yaparken; diğer taraftan biliyorum bunun telafisi olmaz ama müşteki olan yolcumuzun psikolojik durumunu düzeltebilmek için, psikolojik destek dahil elimden ne geliyorsa yapacağım bu olayı unutturabilmek için, ama biliyorum unutulmayacak. İnanın bu ahlaksız şahsın olduğu tarafta değiliz."

    Şirket kaynakları, bir ay kadar otobüste muavin olarak çalışmaya başlayan G.'nin Eskihisar Jandarma Karakolu'ndaki ifadesinden sonra serbest bırakıldığını söyledi.

    r

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    İstanbul Muğla Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title