Haberler

Şehirler ve Kültürler Gezisi" Projesi Başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen "Şehirler ve Kültürler Gezisi" Projesi başladı.


Manisa Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi'nin koordinesinde "Şehirler ve Kültürler" projesi kapsamında 32 kişilik erkek gurubu Konya'ya uğurlandı.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hatun Sarıkaya ve 75 Yıl gençlik merkezi Müdürü Özcan Özen tarafından gençleri yolcu ettiler.

Gençleri yolcu eden Sarıkaya," Konya ilimizin güzel tarih yerlerini gezin bakanlığımızın yürütmüş olduğu bu proje ile gençlerimiz ülkemizin doğal güzelliklerini ve tarihini ve kültürel değerlerini öğrenmeleri, açısından çok önemli bir proje olduğunu belirten Sarıkaya,"gençlere iyi yolculuklar dileklerinde bulunarak gençleri yolcu etti.

Projenin Amacı Gençlerin ülkemizin doğal güzelliklerini görmeleri, muhteşem tarihini ve kültürel değerlerini öğrenmeleri, Anadolu'da kök salıp büyümüş derin ve heybetli medeniyetimizi, şehirlerimizi ve kültürümüzü tanımaları için başlatılmış bir hareketlilik eğitim projesidir. Proje kapsamındaki eğitim, konaklama, ulaşım, yeme içme, rehberlik, müze girişleri vb. (kısaca web sayfamızda bulunan "etkinlik programı"nda yer alan tüm faaliyetler) ücretsizdir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sarıkaya Konya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title