Haberler

Şehirder'den Vali Altıparmak'a Teşekkür

Şehir ve Kültür Araştırmaları Derneği (ŞEHİRDER) Yönetim Kurulu Üyeleri Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’a teşekkür ziyareti gerçekleştirerek tablo hediye etti.

Şehir ve Kültür Araştırmaları Derneği (ŞEHİRDER) Yönetim Kurulu Üyeleri Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak'a teşekkür ziyareti gerçekleştirerek tablo hediye etti.

Vali Altıparmak'ın göreve başladığı günden bu yana ezber bozan çalışmalara imza attığını söyleyen ŞEHİRDER Başkanı Murat Ertaş: "Sayın Valimizin geldiği günden bu yana Erzurum'un tanıtımı için gösterdiği gayret, şehir halkının ve gurbetteki Erzurumluların dikkatini çekmekte, Erzurum halkına ciddi moral ve gurur vermektedir. Son yapılan kitap fuarı tüm Erzurumlulara bölgenin ve Türkiye'nin en önemli merkezlerden biri olduğu hissini yeniden yaşatmıştır. Bu duygularla yine Sayın Valimizin öncü olduğu ve tüm Türkiye'de ses getiren 9 Kasım Ecdada Saygı Yürüyüşü çalışmaları sırasında derneğimizin gündeme taşıdığı II. Abdülhamit'in Erzurum ahalisine yazdığı fermanı Sayın Valimize armağan etmekten onur duyarız." dedi.

Başkan Ertaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ŞEHİRDER'in hazırlamakta olduğu "Turizm Şehri Erzurum ve Yabancı Dil Problemi" konulu panel hakkında da Vali Altıparmak'a bilgi verdi.

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak da nezaketlerinden dolayı ŞEHİRDER Başkanı Ertaş ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Altıparmak Murat Ertaş Türkiye Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title