Haberler

Şehir Tiyatrosu Sezonu Açtı

Güncelleme:

Aziz Nesin'in kaleme aldığı ve eşleri ölmüş iki yaşlı kadının başından geçen komik olayların anlatıldığı oyun, Manisalı tiyatro severlerden tam not aldı.

Belediye Şehir Tiyatrosu, 2012-2013 tiyatro sezonunu Aziz Nesin'in 'Hadi Öldürsene Canikom' adlı iki perdelik komedi oyunuyla açtı. Oyunun prömiyerine Belediye Başkan Vekili Süha Akyüz ve eşi Canan Akyüz ile birlikte çok sayıda tiyatro sever katıldı. Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz'ün yönettiği, Servet Şencel ve Derya Bozdoğan'ın başrollerini paylaştığı, Tuğrul Örman ve Bartu Kaan Şensoy'un yer aldığı Hadi Öldürsene Canikom tiyatro severleri kahkahaya boğdu.

Oyunda eşlerini yıllar önce kaybeden Siyen ve Diha adlı iki yaşlı kadının, sapık cani haberiyle hayatları birden değişir. Kendisini doğalgaz memuru olarak tanıtan sapık bir adamın yaşlı kadınları hedef seçtiği haberini duyar duymaz paniğe kapılan Siyen ve Diha'nın başlarından geçen komik olayların anlatıldığı oyun, izleyicilerden tam not aldı. Hadi Öldürsene Canikom, 09-16-17-23-24 ve 30 Kasım tarihlerinde Belediye Şehir Tiyatrosu'nda ücretsiz olarak sahnelenecek.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Aziz Nesin Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title