Haberler

Şehir Tiyatroları'ndan Yeni Çocuk Oyunu

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Bir Gün Ayakkabımın Teki adlı çocuk oyununu Aralık ayının son haftasında seyirciyle buluşturuyor.

Derya Yıldırım'ın yazdığı Özgür Tanık'ın yönettiği Bir Gün Ayakkabım Teki, 25 Aralık 2014 tarihinde Kağıthane Küçük Kemal Çocuk Tiyatrosu Sahnesi'nde…

Bir mutfak… Her yer dağınık… Oyuncu bu dağınıklığı toplamaya çalışırken çeşitli sakarlıklarla daha çok dağıtır. En sonunda ayakkabısının sol tekini giyer, sağ teki yoktur. Meraklı, Soltek'e Sağtek'in gittiğini söyler. Soltek onun kendisini bırakarak gittiğine inanmaz, çünkü ayakkabılar bir çift olarak kullanılır. Meraklı tek bacaklı korsanın resmini göstererek Sağtek'in tek bir ayakkabıya ihtiyacı olan Kaptan Cook'un yanına gittiğini söyler. Meraklı Sağtek'in yolculuk sırasında başından geçenleri anlatır. Soltek, Sağtek gibi anlatılan hikayeyi canlandırır. Oyuncu bu sırada Sağtek'i bulur. Soltek, Sağtek'i gördüğü için çok mutlu olur. Sağtek uyuyakaldığı için geç kalmıştır. Soltek ve Sağtek artık birliktedir.

Derya Yıldırım/Derya Çetinel'in rol aldığı oyunun dramaturjisi Sinem Özlek, sahne ve kostüm tasarımı Eylül Gürcan, müziği Uskan Çelebi, ışık tasarımı Mahmut Özdemir, efekt tasarımı ise Yunus Nalcı'ya ait..

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kağıthane Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title