Haberler

Şehir Eşkıyaları, Denetime Çıkan 400 Polis Tarafından Yakalandı

Antalya'da 400 polisin 'huzur operasyon' yaptığı sırada, 3 kişiye gesp teşebbüsünde bulunup, bir kişiyi bıçaklayan, bir kadını da taciz eden 5 şehir eşkıyasından 3'ü yakalandı.

Antalya'da 400 polisin 'huzur operasyon' yaptığı sırada, 3 kişiye gesp teşebbüsünde bulunup, bir kişiyi bıçaklayan, bir kadını da taciz eden 5 şehir eşkıyasından 3'ü yakalandı.

Olay önceki gece Kaleiçi bölgesinde meydana geldi. İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli yaklaşık 400 polisin katıldığı huzur denetiminde, eğlence mekanlarında ruhsat ve sigara yasağı ile şüpheli kişiler üzerinde kimlik kontrolleri gerçekleştirildi. Uygulamanın bitmesinden dakikalar sonra Kaleiçi'nde Ahmet Akbulut, Arif Canulak ve Koray Günay'ın yolunu kesen 5 şüpheli, yanlarındaki bıçakla gasp teşebbüsünde bulundu. Çıkan kargaşada kaçarak uzaklaşan 5 şüpheli, daha sonra karşılarına çıkan Ali Pehlivan ile Emre Gökdemir'i gasp etti. Gökdemir'i boğazından bıçakla yaralayan saldırganlar, iki gencin yanlarında bulunan 50 lirayı alarak uzaklaştı.

BİR KADINI DA TACİZ ETTİLER

Ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Gökdemir tedaviye alınırken, 155 Polis İmdat Hattı'na gelen ihbarlar üzerine bölgeden henüz uzaklaşmamış olan çok sayıdaki polis, tekrar harekete geçti. Eşkalleri belirlenen şüpheliler Kaleiçi Bölgesi'nde 400 polisle arandı. Bu sırada D.Ö. adlı kadına da cinsel tacizde bulundukları belirlenen 5 kişiden 21 yaşındaki O.Y., 19 yaşındaki A.Y. ile 18 yaşındaki S.O., Cumhuriyet Meydanı'nda yakalandı.

Gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'nde ifadeleri alınan 3 şüpheli, Adliye'ye sevk edildi. O.Y., A.Y. ve S.O., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Polis, kaçan diğer 2 şüpheliyi yakalamak için soruşturmayı sürdürüyor. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Akbulut Emre Gökdemir Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title