Haberler

Şehir Akademi Adıyaman'da İkinci Dönemine Başlıyor

Şehir Akademi 2.Hazırlık Dönemi, 5 Mart’ta Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr Yasin Aktay’ın konuk olacağı, “Türkiye’de siyasal sistem sorunları ve cumhurbaşkanlığı sistemi” konulu söyleşi yapılacak.

Şehir Akademi 2.Hazırlık Dönemi, 5 Mart'ta Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr Yasin Aktay'ın konuk olacağı, " Türkiye'de siyasal sistem sorunları ve cumhurbaşkanlığı sistemi" konulu söyleşi yapılacak.

Adıyaman Üniversitesi öğrencileri ve mezunlarının katılacağı program Adıyaman Gökkuşağı Derneği, TÜGVA, MTTB, Hayat Vakfı ve İlim Yayma Cemiyeti Adıyaman Şubeleri tarafından ortaklaşa yürütülecek. Söyleşi ile başlayacak olan program 10 hafta sürecek. Program, Türkiye'nin temel meseleleri, yakın tarih, İslami ilimler ve kavramlar olmak üzere 3 ana başlık ekseninde planlanan 17 seminer, 3 belgesel ve 1 film gösterimi, 3 kitap tahlili, 2 gezi ve 2 söyleşiden oluşuyor. Birlikte bir yürüyüşü, kalpleri ve zihinleri diri tutmayı ve bu anlamda bir iyi niyet iradesini önemseyen, şehre ve insana mütevazi bir katkıyı amaçlayan, her kuşaktan insana açık, özgür, hoşgörülü, okuma, araştırma ve tartışma ortamı sunan Şehir Akademi Adıyaman Kalesi Keleş Konağında her hafta Pazar günü 3 temel başlıkta 3 etkinlikle devam edecek.

Konu ile ilgili Açıklama yapan Gökkuşağı Derneği Başkanı Sezai Yılmaz, 5 Mart Pazar Günü Saat: 14.00'te Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda Prof. Dr. Yasin Aktay'ın konuk olacağı "Türkiye'de siyasal sistem sorunları ve cumhurbaşkanlığı sistemi" konulu söyleşiye tüm halkımız davetlidir" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Üniversitesi Yasin Aktay AK Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title