Haberler

Şırnak Şehidinin Sosyal Medyada Paylaştığı Fotoğraf Yürek Yaktı

Güncelleme:

Şırnak'ta şehit düşen 29 yaşındaki Uzman Çavuş Sedat Düzgün'ün sosyal medyada paylaştığı fotoğraf yürek burktu. Şehit Düzgün, bir fotosunda suyunu bir köpekle paylaşırken görülüyor.

Şırnak'ın Uludere İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan 29 yaşındaki Uzman Çavuş Sedat Düzgün'ün sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar yürek burkuyor. Şehit Düzgün'ün, bir köpekle suyunu paylaşırken fotoğrafı ülke gündemine oturdu. Düzgün'ün, bir süre önce resmi nikahı kıydığı ve Ramazan bayramından sonra da düğün yapacağı belirtildi.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAF YÜREK YAKTI

Şırnak'ta şehit düşen Uzman Çavuş Sedat Düzgün, suyunu bir köpekle paylaşacak kadar yufka yürekliydi.

20 Nisan'da Sungurlulu Astsubay Kıdemli Çavuş 25 yaşındaki Yavuz Selim Karaman'ı gözyaşları arasında toprağa veren Çorum, 6 gün sonra yeni şehidine gözyaşı döküyor. Son şehidin sosyal medyadan paylaştığı resimleri ise yürek burkuyor. Şehit Düzgün, bir fotosunda suyunu bir köpekle paylaşırken görülüyor.
BABA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU: DAHA DÜĞÜNÜNÜ YAPACAKTIK

Şırnak'ın Uludere İlçesi'nde şehit olan Uzman Çavuş Sedat Düzgün'ün acı haberi Çorum'un Feruz Köyü'nde yaşayan ailesine Vali Yardımcısı Adem Saçan ve askeri yetkililer tarafından verildi. Şehidin felçli olan babası 61 yaşındaki Elvan Düzgün, Vali Yardımcı ve beraberindekileri, tekerlekli sandalyenin üzerinde karşıladı. Evinin kapısının önünde acı haberi alan şehit babası gözyaşlarına boğuldu. O sırada evde bulunan şehidin annesi 53 yaşındaki Neriman Düzgün´de acı haberle sinir krizi geçirdi. Baba Elvan Düzgün, "Oğlum daha düğününü yapacaktık, beni tedavi ettirecektin" diyerek gözyaşı döktü. Bu sırada eve gelen şehidin ağabeyi Rıdvan Düzgün evin önündeki kalabalığı görünce babasının yanına koştu. Oğluna acı haberi veren baba Düzgün, "Kardeşin şehit oldu" deyince baba-oğul birbirlerine sarılıp ağladı. Şehidin babaevine ve bulunduğu sokağa Türk bayrağı asıldı. Haberi alan komşuları da taziye için eve akın etti.
NİKAHI KIYDI, DÜĞÜNÜ BAYRAMDAN SONRA YAPACAKTI

Evlilik hazırlıkları yapan şehit Uzman Çavuş Sedat Düzgün´ün, bir süre önce resmi nikahı kıydığı ve Ramazan bayramından sonra da düğün yapacağı belirtildi. 4 çocuklu ailenin en küçüğü olan şehit Sedat Düzgün´ün, babasının tedavisi için yaklaşık 1.5 ay önce memleketine izne geldiği belirtildi.



Kaynak: Haberler.com / Güncel

Karaman Uludere Şırnak Çorum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
title