Haberler

Şehidin İsminin Verildiği Konağın Çevre Düzenlemesi Yapıldı

Çankırı Belediyesi, geçtiğimiz Eylül ayında Hakkari'de PKK'ya yönelik yapılan operasyonda şehit düşen Uzman Jandarma Onbaşı Hüseyin Efe'nin anısına isminin verildiği köy konağının çevre düzenlemesini gerçekleştirdi.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkanı İrfan Dinç'in talimatı üzerine, Alaçat köyünde bulunan Şehit Uzman Jandarma Onbaşı Hüseyin Efe Köy Konağı'nın çevre düzenlemesini tamamladı. 200 metrekarelik alanda yapılan çalışmalarda konak çevresine 10 adet Akça ağaç, 10 adet Çınar ağacı ile 5 adet Çam ağacı dikimi ve toprak tesviyesi yapıldı.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, "Geçtiğimiz Eylül ayında kaybettiğimiz 24 yaşındaki evladımız Uzman Jandarma Onbaşı Hüseyin Efe'nin isminin verildiği köy konağının çevre düzenlemesini yaparak şehidimizin adına ve şanına yakışır bir görüntü olmasını istedik. Vatanını Allah rızası için sevip koruyan, Peygamber Efendimizin ümmetinin şanlı şehitlerine geride isimlerinin yaşatılacağı güzel hatıralar bırakmak biz geride kalanların sorumluluğudur, vefasıdır. Şehitlerimizin adını yaşatmaya çalışan tüm hemşerilerime canı gönülden teşekkür ediyorum." dedi. - ÇANKIRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İrfan Dinç Çankırı Eylül PKK Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
title