Haberler

Şehidin İsmi Kepez'deki Parkta Yaşayacak

Kepez Belediye Meclisi'nde Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Aktütün Karakolu'nda 22 Ocak 2008'de çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Er Ali Karabacak'ın isminin Teomanpaşa Mahallesi'ndeki bir parka verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Kepez Belediyesi'nin Temmuz ayı olağan meclis toplantısında 21 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda söz alan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Türkiye 19 Yaş Altı Türkiye Şampiyonu olan Kepez Belediyespor'un oyuncularını, teknik heyetini ve yöneticilerini kutladı. Kepez Belediyespor Kulübü'nün bu sezon Antalya'yı gururlandıracak başarılara imza attığını belirten Tütüncü, şöyle konuştu:

'TFF 3. Ligi'ne çıkılmasının ardından, 19 yaş altı takımız Türkiye Şampiyonu oldu. 16 yaş altı futbol takımımız da Türkiye Şampiyonası final grubunda mücadele edecek. Boksta Türkiye Şampiyonluğu kazandık. Konya'da düzenlenen yarışmada bisiklette takım halinde 2. olduk. Bisiklet Milli takımına 2 sporcumuz davet edildi. Basketbolda Antalya ikincisi, hentbolda yıldız kızlarda Türkiye birincisi olduk. Voleybol kız takımımız, bölgesel ligi namağlup şampiyon tamamladı.'

CHP Meclis Üyesi Ekrem Ersoy ve MHP Grup Sözcüsü Reşat Oktay da, Kepez Belediyespor'un şampiyonluğu ile gurur duyduklarını ifade ettiler. Spordaki başarıların kutlandığı meclis toplantısında 49. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Kepez Belediyesi adına güreşen pehlivanların ödüllendirilmesi önergesi de oy birliğiyle gündeme alındı.

Meclis toplantısında ayrıca Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün, Teomanpaşa Mahallesi'nde 2222 Sokak'taki parka Şehit Jandarma Er Ali Karabacak'ın isminin verilmesi isteği oy birliği ile kabul edildi. Bu kararla, 22 Ocak 2008'de Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Aktütün Karakolu'nda çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Er Ali Karabacak'ın ismi Kepez'de yaşatılmış oldu.

Temmuz meclisinde Varsak Küçük Sanayi Sitesi'nin 2B şerhi yüzünden yapılamayan imar uygulaması probleminin çözülmesi amacıyla hazırlanan imar planı tadilatı teklifi de karara bağlandı.

Varsak Küçük Sanayi Sitesi alanıyla ilgili Antalya Büyükşehir Meclisi'nde kabul edilen 5 bin ölçekli nazım imar planına uygun şekilde Kepez Belediyesi, söz konusu yerin bin ölçekli uygulama planını hazırladı. 2B şerhi olan alanın plandan çıkarılarak hazırlanan uygulama imar planı da oy birliği meclisten geçti.

Önerge ile gündeme alınan 49. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Kepez Belediyesi adına güreşen pehlivanların ödüllendirilmesi teklifi de oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildi.

(HK-GÜÇ-MHD) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
title