Haberler

Şehidin Baba Evine Acı Haber Ulaştı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehit evinin dışından detaylar Şehidin yakınlarının üzüntüsü Mardin'deki terör saldırısı Mardin'deki saldırıda şehit olan jandarma er Orkun Alparslan'ın, Aydın'daki baba evine acı haber ulaştı Mardin'de, terör örgütü PKK mensuplarınca Cevizlik Jandarma Karakol Komutanlığına bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan jandarma er Orkun Alparslan'ın Aydın'daki baba evinde yas var.Aydın'ın Efeler ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde oturan şehit jandarma Er Alparslan'ın baba evi Türk bayraklarıyla donatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehit evinin dışından detaylar

Şehidin yakınlarının üzüntüsü Mardin'deki terör saldırısı

Mardin'deki saldırıda şehit olan jandarma er Orkun Alparslan'ın, Aydın'daki baba evine acı haber ulaştı

Mardin'de, terör örgütü PKK mensuplarınca Cevizlik Jandarma Karakol Komutanlığına bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan jandarma er Orkun Alparslan'ın Aydın'daki baba evinde yas var.

Aydın'ın Efeler ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde oturan şehit jandarma Er Alparslan'ın baba evi Türk bayraklarıyla donatıldı.

Efeler Kaymakamı İzzettin Sevgili ile Jandarma Komutanı Albay Halil Şen, sağlık ekipleri eşliğinde şehidin annesi Feray Alparslan'a acı haberi verdi.

Eski Aydın Merkez Ülkü Ocakları Başkanı olan Süleyman Alparslan'ın oğlu olan şehidin cenazesinin, yarın Efeler ilçesi Bey Camisinde kılınacak ikindi namazının ardından defnedileceği belirtildi.

İnanç Dolduran ile 1 yıllık nişanlı olan ve sivil hayatında babasıyla birlikte halı yıkama işi yaptığı belirtilen şehit Alparslan'ın, tezkeresini alır almaz evlenmeyi planladığı öğrenildi.

Mardin'in Artuklu ilçesi Cevizlik Jandarma Karakol Komutanlığına, bugün öğle saatlerinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca patlayıcı yüklü araçla saldırı düzenlenmiş, saldırıda 2 asker şehit olmuş, biri ağır olmak üzere 12 asker de yaralanmıştı. Aynı saldırıda bir sivil de hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Mahallesi Mardin PKK Politika Güncel Haberler

title